sreda, 18. marec 2020

DOBRODOŠLI!

Drage učenke in dragi učenci!

Pozdravljeni na mojem spletnem mestu, kjer se bomo v prihodnjih dneh srečevali ob učenju zgodovine, DKE, verstev in etike ter filmske vzgoje. Na označenih straneh boste našli napotke za posamezen razred ali predmet. Tukaj na glavni strani pa vas bodo čakale splošne usmeritve za delo in zanimivosti.
Z delom pričnemo v ponedeljek 23. 3. 2020. Pričakujem, da boste takrat pridno klikali na to stran in izpolnjevali naloge, ki vam jih bom posredovala. V komentarjih upoštevajte spoštljiv odnos, pravila lepega vedenja in pozitivno naravnanost.Veselim se naših novih izzivov na daljavo in si želim, da jih skupaj v pozitivnem duhu uspešno izpeljemo.
·       Naj pandemija tudi za vas ne bo ovira, ampak izziv za vašo samostojnost, odgovornost, solidarnost, preverjanje vrednot in ustvarjalnost ter priložnost za nov, drugačen pogled na to, kaj je v življenju resnično pomembno, kako smo ljudje med seboj povezani in soodgovorni ter kako si lahko pomagamo in smo skupaj močnejši ter lažje dosegamo tako lastne kot skupne cilje v prihodnosti.

Vam in vašim najbližjim želim veliko zdravja in vas pričakujem na našem skupnem blogu.
Lep pozdrav,

učiteljica Bernarda Avsenik

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veselim se vaših komentarjev. Prosim, da upoštevate spoštljiv odnos in pozitivno naravnanost.