torek, 14. april 2020

Izrek tedna: UČENJE JE KOT VESLANJE PROTI TOKU. TAKOJ KO PRENEHAŠ VESLATI, TE ODNESE NAZAJ. Benjamin Britten, angleški skladatelj


Benjamin Britten, angleški skladatelj. Vir: Wikipedia

Pozdravljeni,

četrti teden je že stekel mimo in glede na to, da smo imeli podaljšan vikend, bo ta teden še krajši. Še dva tedna in zaslužili si bomo že prve krajše počitnice. Učenci ste že krepko zaveslali v globino in širino različnih predmetov in zdaj je čas, da pregledate kje ste in kam naprej. Nabralo se je že kar nekaj snovi, ki jo verjetno uspešno utrjujete, kdor pa je na to pozabil ali pa si je celo vzel krajšo pavzo, naj si hitro prebere zgornji izrek angleškega skladatelja Benjamina Brittena. Tok vode je za vse nas enako močan. Pomembno je le kam se boste usmerili in s čim in kako hitro in vztrajno boste veslali. Zdaj je trenutek za veslanje, trenutek za medsebojno pomoč v čolnu, trenutek za smer v zmago. Želim vam prijeten teden, poln drobnih zmag in novih, koristnih spoznanj.

Bernarda

OBVESTILO: 

TA TEDEN, 18. 4. 2020 SE IZTEKA NATEČAJ ZA 6-SLIČNI STRIP O ŽIVLJENJU V ČASU KORONA VIRUSA MUZEJA NOVEJŠE ZGODOVINE  (KDOR ŠE ŽELI SODELOVATI, NAJ MI STRIP POŠLJE DO ZGORAJ OMENJENEGA DATUMA)
NAGRADNI NATEČAJ 6-SLIČNI STRIP ŽIVLJENJE V ČASU KORONA VIRUSA

2 komentarja:

  1. Sporočam vam da mi gre in da sodelujem.Lp
    Shadow
    6.a

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super. sem vesela zate. Naslednič pa objavi komentar o svojem delu na koncu strani za 6. razred.

      Izbriši

Veselim se vaših komentarjev. Prosim, da upoštevate spoštljiv odnos in pozitivno naravnanost.