ponedeljek, 25. maj 2020

Izjava tedna: KONEC STVARI JE BOLJŠI KOT NJEN ZAČETEK. Anonimni.




COVID-19   Vir: Wikipedia


Pozdravljeni,
31. 5. 2020 bo tudi uradno konec pandemije v Sloveniji. 9. razredi ste se danes že vrnili v šolske klopi, ostali še čakate obvestilo, ali bo s 1. 6. 2020 tudi za vas konec šolanja na daljavo in  boste ponovno namesto domačih začeli guliti šolske klopi ali boste konec šolskega leta dočakali doma. Obdobje pandemije ni bila lahka izkušnja, ne za vas učence, ne za vaše starše, ne za učitelje, ne za Slovenijo, ne za svet.  Bila pa je izkušnja, vaša lastna izkušnja, v kateri ste imeli možnost pokazati svojo odgovornost, samostojnost, se naučiti novih tehnologij, spoznati drugo dimenzijo medsebojnih odnosov in verjamem, da ste se ob tem mnogo naučili in pridobili veliko novih, dargocenih spoznanj. Jaz sem vsekakor jih. Kljub številnim naporom, ki smo jih vsi vlagali v tem obdobju, mi je bilo v veliko veselje spoznavati tudi vas v teh novih okoliščinah in sem vesela, da sem imela to priložnost deliti z vami.
V času pandemije smo se skupaj veliko naučili, brali besedila, veliko razmišljali, gledali filme, reševali križanke, kvize, izdelovali dodatne naloge in izdelke, preverjali znanje, se ocenjevali, dnevno komunicirali med seboj na blogu in po spletni pošti, telefonu, vibru, videokonferencah itd., ter se udeležili natečajev stripa in filma, kjer ste nekateri dosegli zelo lepe razultate. Nekater so že znani in jih boste lahko že v kratkem spremljali tudi na šolski spletni strani, druge še čakamo, na tretje pa se bomo še odzvali.
Konec pandemije in časa šolanja na daljavo bo vsem prinesel ne samo nova znanja s področja šolskih predmetov, ampak verjamem, da bomo iz nje izšli vsi bogatejši tudi za mnoge življenjske izkušnje.
Ob tej priložnosti se zahvaljujem tudi vsem staršem, babicam in dedkom, tetam in stricem, vzgojiteljem in vzgojiteljem, rejnikom, prijateljem, učiteljem in drugim, ki so vas in nas podpirali in s katerimi smo odlično sodelovali.
Vso srečo še naprej,
Bernarda

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veselim se vaših komentarjev. Prosim, da upoštevate spoštljiv odnos in pozitivno naravnanost.