nedelja, 31. maj 2020

Izjava tedna: MOJI PRIJATELJI, DOBRODOŠLI NAZAJ NA PREDSTAVO, KI SE NIKOLI NE KONČA. ZELO SMO VESELI, DA JO LAHKO OBIŠČETE, PRIDITE NAPREJ, PRIDITE NAPREJ. Ralph Waldo Emerson, ameriški esejist, pisatelj in filozof

Ralph Waldo Emerson, ameriški esejist, pisatelj, filozof.     Vir: Wikipedia

DOBRODOŠLI!

Končno je napočil trenutek, ko lahko vsem učencem in učenkam zaželim dobrodošlico in vas ponovno povabim v šolske klopi, kjer se vas že iskreno veselim. Verjamem, da vas večina že komaj čaka, da se spet vidite, verjetno pa je bilo komu učenje na daljavo tudi tako zelo všeč, da bi ga raje kar nadaljeval doma. No, tudi počitnice bodo kmalu tu, pa boste tako prišli vsi na svoj račun. Rada bi vas še enkrat zelo pohvalila za vaše samostojno delo, marljivost, vestnost, ustvarjalnost, komunikacijo ter uspehe, ki ste jih v tem času dosegali.
Pohvale in priznanja, ki ste si jih nekateri prislužili tudi s sodelovanji na natečajih pa bom v tem tednu objavila kar na šolski spletni strani.
Hkrati pa bi se rada zahvalila tudi vsem staršem, babicam in dedkom, bratcem in sestricam, drugim sorodnikom, ki so vam pomagali in vas podpirali, pa vsem vzgojiteljem in prijateljem in drugim za strpnost, potrpežljivost, razumevanje, pozitiven pristop, sodelovanje in podporo. Vsi skupaj smo zmogli in si lahko čestitamo!
Dragi učenci in učenke, zelo se veselim, da vas bom v kratkem spet videla in bomo lahko skupaj aktivni V ŽIVO!

Bernarda 





Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veselim se vaših komentarjev. Prosim, da upoštevate spoštljiv odnos in pozitivno naravnanost.