ponedeljek, 11. maj 2020

Izrek tedna: VSELEJ, KADAR MISLITE, DA KAJ ZMORETE ALI DA ČESA NE ZMORETE - IMATE PRAV. Henry Ford, ameriški industrialec, ustanovitelj podjetja Ford Motor Company.

Henry Ford, ameriški industrialec, ustanovitelj podjetja Ford Motor Company.  Vir: Wikipedia


Pozdravljeni,
predzadnji mesec pred začetkom počitnic. So že blizu in so že na vidiku, pa vendar še niso. V zadnjih tednih ste bogatejši za marsikatera znanja in izkušnjo, za katera verjamem, da vam bodo še kako prav prišla v življenju. Nekateri ste že na več kot pol poti do uspešno zaključenega leta, drugi tu nekje. Nekateri ste navdušeni nad novimi izzivi, drugi jih imate že dovolj. Eni ste izjemno motivirani in želite izkoristiti še zadnje tedne in dneve za pridobitev novih in novih znanj na različnih področjih, drugim motivacija upada iz teh ali onih razlogov. Eni ste vsak dan v totalni akciji, drugi se težko pripravite do aktivnosti. Eni ste prepričani, da boste uspešno zaključili šolsko leto in da bo to vaša odlična odskočna deska za skok v poletno svobodo ali celo novo življenjsko pot na srednji šoli in novi družbi, drugi bi morda še malo sedeli v lagodju nedela in slabega počutja in za vse krivili druge. Eni veste, da bo druga polovica leta, ki se bo kmalu obrnila za vse nas, ena najboljših v vašem življenju, drugi ste prepričani, da ne. In oboji imate prav. To, v kar verjameš, boš tudi dosegel. To, v kar usmerjaš sile, se ti približuje. To, kar zanemarjaš, se ti oddaljuje. 
Želim vam, da svoje misli in svojo energijo v tem tednu usmerite v svoje cilje in iščete v stvareh, ki jih opravljate vse najlepše in ne obratno, da vas bo ta energija kar ponesla do uresničitve vaših ciljev.
Vso srečo!
Bernarda

4 komentarji:

  1. Delam in sodelujem,to Delo mi je bilo zelo lepo in zanimljivo.
    Shadow

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem vesela, da ti gre dobro in si zadovoljen. Naslednjič na tej strani zgoraj poišči svoj razred in komentiraj kar tam:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo, kar čim več preberi in si oglej ter ponovi in si skušaj zapomniti in boš zadovoljen, ker ti bo znanje ostalo in ga boš v prihodnosti lahko s komerkoli delil:)

    OdgovoriIzbriši

Veselim se vaših komentarjev. Prosim, da upoštevate spoštljiv odnos in pozitivno naravnanost.